گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
زیربخش ها
گزیده ای از اخبار
رئیس پیشین سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نسبت به پایان موجودیت اسرائیل طی ربع قرن آینده هشدار داد.
فرمان محمود عباس نشانی از جدی بودن تلاشها برای مشروعیت بخشیدن مجدد به نهادهای فلسطینی با محوریت تشکیلات خودگردان است. اما همچنان موانع و عوامل بازدارنده متعددی فراروی انتخابات فلسطین قرار دارد که اجرای بموقع، آن را در هاله ای از ابهام قرار میدهد.
دبیرکل سازمان ملل متحد در بیانیهای تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی یهودی نشین جدید را فاقد مشروعیت خواند و گفت که این اقدام نقض آشکار قوانین و مقررات بینالمللی است.
یک گروه حقوق بشری معروف در سرزمینهای اشغالی اعلام کرد، رژیم صهیونیستی یک «دموکراسی» نیست، بلکه یک «رژیم آپارتاید» مبتنی بر ایده برتری یهودیان است.
نظامیان رژیم صهیونیستی «عاهد عبدالرحمن اخلیل» (۲۵ ساله) از اهالی «بیت امر» در الخلیل را تنها بهزعم اینکه قصد انجام عملیات مقاومتی با سلاح سرد دارد، به ضرب گلوله به شهادت رساندند.
در آستانه سالگرد تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه در سال ۲۰۰۸ و نخستین سالگرد شهادت شهدای مقاومت، اولین مانور نظامی مشترک گروههای مقاومت فلسطین در نوار غزه برگزار شد.
رجب طیب اردوغان گفت: برای ما پذیرفتن سیاستهای اسرائیل در قبال فلسطین غیرممکن است. اقدامات بی رحمانه آنها در آنجا غیرقابل قبول هستند.
معاون سابق وزارت خارجه مصر طی یادداشتی با محکوم کردن سیاست کشورهایی که با نادیده گرفتن حقوق امت اسلامی و عربی و فلسطین اقدام به عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی کردهاند، بیش از ده جرم ارتکابی آنها را برشمرد.
گره خوردن نام رژیم صهیونیستی با واژه «بحران امنیتی» واقعیتی است که از زمان تأسیس این رژیم وجود داشتهاست اما در سالهای اخیر بویژه در یک سال گذشته این بحران چندجانبه و به عبارتی «ترکیبی» شدهاست.
شاهزاده ترکی بن فیصل آلسعود در نشست امنیتی بحرین، اسرائیل را به تندی مورد انتقاد قرار داد. این شاهزاده شناختهشده سعودی با بیان اینکه اسرائیل یک قدرت استعمارگر غربی است، اعلام کردهاست: «هرگونه قرارداد عادیسازی باید به فلسطینیها در رسیدن به کشور مستقلشان کمک کند.» با این حال آندره کریگ، استاد کینگکالج ...
در پی اعلامیه رسمی «هیئت کبار العلمای» عربستان علیه گروه اخوان المسلمین و تروریستی خواندن آن، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی از این اقدام، استقبال و از این هیئت سعودی تمجید کرد. گفته میشود، بدون حمایتهای سعودی امکان علنی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و مرتجعین عرب وجود نداشت.
ترامپ با همه سر و صداها و یاغیگریهایش در انتخاباتی پر زد و خورد و درگیری، رقابت را به حریف خود باخت و هر چند فعلاً نتیجه را نپذیرفته، اما نامش در میان پنج رئیسجمهوری قرار گرفت که تنها برای یک دوره بر مسند قدرت تکیه زدند.
در یکصدوسومین سالگرد صدور اعلامیه بالفور (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین) گروههای فلسطینی به صورت یکپارچه علیه این بیانیه ننگین موضعگیری کردند.
فارن پالیسی در یک گزارش پشت پرده توافقات اخیر کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را افشا کرد. به نوشته این مجله، مهندسی توافقات صلح اعراب-اسرائیل با یک دشمن تبعیدی محمود عباس بودهاست.
یک ماه پس از اعلام توافق صلح میان امارات و رژیم صهیونیستی، موسوم به توافق آبراهام، بحرین نیز توافق عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد و بدین ترتیب، پس از مصر (۱۹۷۸)، اردن (۱۹۹۴) و امارات (۲۰۲۰)، چهارمین کشور عربی محسوب شد که به صورت رسمی تلآویو را به رسمیت شناخت.
امیر جدید کویت بر موضع ثابت این کشور در حمایت از آرمان فلسطین تأکید کرد.
امروزه راهبرد حفر تونل یکی از راهکارهای اساسی مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی و اقناع یهودیان حاضر در منطقه برای خروج از آن به دلایل گوناگون مثل نبود امنیت و آسایش و… است، زیرا وضعیت زندگی غیرنظامیان و نظرات و آرای آنان در مورد منطقه زندگی خویش به شدت برای هر دو طرف درگیر در مخاصمه مهم و حیاتی تلقی میشود....
این روزهای فلسطین را باید سختترین دوران تاریخش دانست. عادیسازی یا به تعبیر صحیحتر آشکارسازی روابط ۲ کشور عربی امارات و بحرین و اعلام در صف بودن چند کشور دیگر عضو اتحادیه عرب در لیست عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، فلسطینیها را در این اتحادیه در انزوایی بیسابقه قرار دادهاست.
خبری که روز گذشته در ارتباط با عدم قبول ریاست دورهای اتحادیه عرب از سوی فلسطین مطرح شد، نشاندهنده موضع جدید و رویکرد متفاوتی است که فلسطینیها از این پس قرار است نسبت به کشورهای عربی و پادشاهیها و شیخنشینهای حاشیه خلیجفارس داشته باشند.
یک خبرگزاری ترکیهای از رفتارهای شنیع و آزار جنسی اسرای زن فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی پرده برداشت.